(Artikelnr: 9BS2)
What Once Was Old ... - Bonnie Sullivan

Quiltmania is verheugd de release van haar derde boek met Bonnie Sullivan aan te kondigen, een ode aan de kunst van het omleiden en recyclen van oude objecten!

In dit zeer eclectische boek loopt Bonnie van het ene seizoen naar het volgende door 20 zeer originele en unieke projecten. Oud linnen, beschadigde dekbedden, wasknijpers, oude sleutels, stukadoorsvlotter, partituur, worden zo opnieuw uitgevonden in nieuwe decoratieve objecten. Onder hen zijn natuurlijk quilts, maar ook placemats, gehaakte tapijten, poppen, adventkalenders en kerstversieringen, of zelfs pinsticks.

Voor fans van Bonnie's werk vind je in dit boek haar smaak voor het werken met wollen stoffen, de applicatie, de charme van haar eenvoudige composities en natuurlijk borduren. Elk onderdeel bevat een lijst met voorwerpen die zijn verzameld van rommelmarkten en rommelmarkten die deze creaties volgens elk seizoen hebben geïnspireerd. Tenslotte vindt u illustraties van de verschillende borduursteken die Bonnie in haar projecten gebruikt.

Bonnie Sullivan is de maker van All Through the Night in Oregon, dat gespecialiseerd is in het maken van quilts, gehaakte tapijten, kruissteekpatronen en borduurwerk.

Engelse en franse taal gecombineerd.
Informatie:
Auteur
Bonnie Sullivan
Uitgeverij
Quiltmania
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 30,00
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken producten
 
't Dreefhuys
Dreefstraat 47
9400 Ninove
BELGIUM
Tel: 0032 (0) 54/33.56.97
Fax: 0032 (0) 54/33.31.92
info@tdreefhuys.com
www.tdreefhuys.com