Producten
Ontvang Onze Nieuwsbrief
Aanmelden
Op Voorraad!
(Artikelnr: CGRGE1XL)

Stripology Ruler Extra Large- Non-slip Creative Grids
De Stripology XL combineert alle functies waar je van houdt in de originele Stripology-liniaal EN de Stripology Squared. Deze schoonheid combineert de hoogte van de Stripology Squared - zodat je blokken tot 12-1 / 2in kunt opdelen - met de breedte van de originele Stripology, zodat je tot acht 2-1 / 2in strips of 14 1-1 / 2 inch stroken zonder het gereedschap ooit te verplaatsen, waardoor uw roterende snijtijd tot 75 procent wordt verkort. De stappen van 2½ inch zijn gemarkeerd met vierkanten; de stappen van 1½ inch zijn gemarkeerd met sterren - geen wiskunde vereist!

Moet u in stappen van 1/4 inch snijden? Geen probleem, volg gewoon de tabel in de instructies en gebruik de 1/4 inch lijn op de liniaal. We hebben ook extra toeters en bellen toegevoegd. Er zijn lijnen van 60 graden en lijnen van 45 graden; 1/2 in lijnen; en extra markeringen om elke keer perfecte driehoeken te snijden. Deze liniaal wordt geleverd met volledig geïllustreerde stapsgewijze instructies of bekijk de video-tutorial van Gudrun.

De liniaal glijdt gemakkelijk over de stof tot er druk wordt uitgeoefend. Vervolgens houdt onze exclusieve grijper de stof op zijn plaats tijdens het snijden, waardoor uitglijden en missers voorkomen!

Liniaal is 22 inch x 17-3 / 4 inch
Slits zijn 14-3 / 4in lang

Video('s): CGRGE1


Stripology Ruler XL- Creative Grids
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 69,80

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten
Laatst bekeken producten
 
't Dreefhuys
Dreefstraat 47
9400 Ninove
BELGIUM
Tel: 0032 (0) 54/33.56.97
Fax: 0032 (0) 54/33.31.92
info@tdreefhuys.com
www.tdreefhuys.com