Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
(Artikelnr: ISSUE20)
Quiltfolk Issue 20: Idaho

Als je aan Idaho denkt en je ziet alleen maar een zak aardappelen, dan is het tijd om die zak opzij te zetten. Stel je in plaats daarvan een schatkist vol saffieren, robijnen, diamanten en puur goud voor. Ja, Idaho is rijk aan aardappelen (hoewel de zuivel- en tarwe-export eigenlijk groter is). Maar het is ook zo rijk aan edelstenen en halfedelstenen dat het "The Gem State" wordt genoemd.

Het vinden van al die juwelen betekent dat mijnen en mijnsteden Idaho beslaan. Sommige zijn nog steeds actief; sommige zijn lang geleden gesloten. Op slechts een klein eindje rijden buiten de hoofdstad Boise, kun je door de straten lopen van mijnstadjes die ooit wemelden van goudzoekers en oplichters die hun fortuin zoeken in het westen.

Maar als de beste dingen in het leven gratis zijn, ben je daar ook in Idaho. Haar epische meren, watervallen en geothermisch wonderland van warmwaterbronnen die overal in de bergen liggen, kosten je niets (of hoogstens de prijs van toegang tot het park).

De quilts en quilters van Idaho wemelen van de geest en liefde voor de natuurlijke wereld om hen heen. Idaho heeft meer "pareltjes" te bieden: de mensen en hun verhalen.

Welkom in Idaho - een schat van een staat.
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 23,32 *
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten
Laatst bekeken producten
 
't Dreefhuys
Dreefstraat 47
9400 Ninove
BELGIUM
Tel: 0032 (0) 54/33.56.97
Fax: 0032 (0) 54/33.31.92
info@tdreefhuys.com
www.tdreefhuys.com