Producten
Ontvang Onze Nieuwsbrief
Aanmelden
Op Voorraad!
Silhouette CURIO

Silhouette-CURIO

€ 249,99   € 219,00
(Artikelnr: 4621011)
Plaisirs d'été - Les Broderies de Marie & Cie N°11

In dit aantal traditionele zomerborduurwerk staan ​​bloemen in de schijnwerpers: klaproos, stokrozen, zonnebloemen en gedachten bloeien op het doek! De makers bereiden je voor op de geneugten van de zomer door seizoensgebonden boeken aan te bieden voor een picknick in de buitenlucht: bestek, taartzak, tafelkleed, fleszak ... Deze schattige creaties zijn geborduurd met zeer fijne punten. eenvoudig voor iedereen, beginners of experts.

PLEZIER OM DE BORDIETECHNIEKEN TE VERSCHILLEN

De toon wordt gegeven door de 24 modellen om te borduren: het is zomer! Je favoriete borduurontwerpers bieden een op maat gemaakt programma met een verscheidenheid aan technieken:

Textielkunstpanel
Ambient kussen in zwartwerk
Kleine tas in wit borduurwerk
Instellen voor een picknick in rood borduurwerk
Tas, zakjes, panelen, pop Demoizel ', tafel in traditioneel borduurwerk
karton
Hardanger bordspel
Tedere mascottes in het schilderen met de naald
Zijde borduurwerk paneel ...
Voor elk model worden de benodigde benodigdheden en gereedschappen aangegeven, evenals de afgewerkte afmetingen. Om de realisatie te vergemakkelijken, worden de stappen goed uitgelegd, de sjablonen en tekeningen zijn van ware grootte voor elk van de composities.

JACQUELINE POIRIER, SCHITTERENDE KUNSTENAAR IN EER

En zoals altijd zul je de kans krijgen om een ​​nieuwe techniek te proberen met een tutorial over de kunst van Japans borduren en de ontdekking van een Franse kunstenaar die bedreven is in deze garenkunst.

De reis van Jacqueline Poirier om de kunst van het Japanse borduurwerk onder de knie te krijgen, laat zien hoe gepassioneerd en gepassioneerd deze kunstenaar is geweest om alle uitdagingen te overwinnen om dit Aziatische erfgoed in Frankrijk over te brengen.

Overal in de pagina's van dit borduurboek is alles een excuus om te borduren! Je hoeft alleen maar je techniek te kiezen om de prachtige en majestueuze bloemen op het doek te vereeuwigen. Dit is een mooi programma voor een recreatieve zomer die je borduurtje Marie & Cie!
Informatie:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 14,90
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten
 
't Dreefhuys
Dreefstraat 47
9400 Ninove
BELGIUM
Tel: 0032 (0) 54/33.56.97
Fax: 0032 (0) 54/33.31.92
info@tdreefhuys.com
www.tdreefhuys.com