(Artikelnr: 9SR)
Patchways, Just Add a Little Bit of ... - Sue Ross

Quiltmania is verheugd de release aan te kondigen van Patchways, A Little Bit of… het eerste boek van Sue Ross!

Een productieve en geïnspireerde kunstenaar, Sue heeft 14 projecten voor dit boek gemaakt die echt buiten de gebaande paden zijn. Zijn zeer persoonlijke stijl is een subtiele combinatie van traditioneel opnieuw bezocht met moderniteit dankzij zijn verbazingwekkende stoffenpalet, zowel qua kleur als qua gebruikte patronen.
Het verkregen resultaat stelt ons in staat om Churn Dash (Churn-palet), 8-puntige sterren, Dalhias, Ohio-sterren, Franse sterren, Weesblokken in gekke en vele andere te ontdekken, gemaakt van luipaardprints , Toiles de Jouy, Madras, Schots, bloemig die ze dapper mengt met moderne stoffen in een vrolijke symfonie van kleur!

Voor degenen die van de techniek houden, is Patchways, A Little Bit of ... een festival omdat het Engelse stiksels, Perzisch borduurwerk, applicaties, stukken, selectief snijden combineert, allemaal soms in een een en dezelfde quilt! Het werk van Sue straalt vreugde, opgewektheid en totale vrijheid in creativiteit uit!

Patchways, A Little Bit of ... bevat natuurlijk alle instructies en sjablonen voor het uitvoeren van de 14 projecten, maar veel meer. We ontdekken zijn huis, zijn inspiratie uit duizend dingen, oude voorwerpen, boeken, verschillende collecties om hem heen en zijn creatieve aanpak. Sue geeft hier haar advies om anders te gaan denken als je aan een project begint door leven, beweging en verrassing te brengen in een werk dat echt uniek zal zijn.

Engelse en franse taal gecombineerd.
Informatie:
Auteur
Sue Ross
Uitgeverij
Quiltmania
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 30,00
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken producten
 
't Dreefhuys
Dreefstraat 47
9400 Ninove
BELGIUM
Tel: 0032 (0) 54/33.56.97
Fax: 0032 (0) 54/33.31.92
info@tdreefhuys.com
www.tdreefhuys.com