(Artikelnr: 9MV3)
Feathering the Nest 3 - Brigitte Giblin

Quiltmania is verheugd u het nieuwe en langverwachte boek van Brigitte Giblin Feathering the Nest 3 - With Quilts from Small to Grand te kunnen presenteren.

In dit nieuwe deel heeft Brigitte een selectie van gevarieerde boeken samengebracht, zowel in formaat als in projecten, gaande van het middelpunt tot het deurblok, niet-gewatteerde zomerdekens, dubbele merklappen, een jasje tot crunch voor een teddybeer en natuurlijk zeer geïnspireerde quilts. Van de centerpieces tot de quilt met kleine poppen, elk werk is een puur genot in termen van de rijkdom aan inspiratie, de verscheidenheid en keuze van het stoffenpalet, en niet te vergeten de originele afwerkingen met pom pom of gehaakte randen. Elk stuk is anders en als Brigitte put uit historische collecties om interessante blokken te vinden, dan ligt alle charme in haar talent om ze te transformeren, soms om ze te vereenvoudigen tot vrolijke en zeer actuele quilts dankzij haar onvergelijkbare smaak in stoffen. . Of het nu gaat om stoffering, speciale patchwork-, vintage- of overhemdstoffen, Brigitte weet precies hoe ze er het beste uit kunnen halen! Ze zegt dat haar quilts een "grillige twist" hebben en dat haar fans over de hele wereld haar stijl zeker herkennen.

Als u houdt van alle soorten zeshoeken, Perzisch borduurwerk, ingezette quilts of ingelijste afbeeldingen, allemaal samengesteld met durf en originaliteit, zoek dan niet verder! Feathering the Nest 3 - With Quilts from Small to Large biedt je als bonus ook een hoofdstuk gewijd aan Brigitte's specifieke technieken voor snijden met een rolmes, handmatig en machinaal uitzetten, de naaimethode in Engelse stijl of zelfs afwerken in tabblad. Een heel compleet boek! Met zijn 19 projecten zorgvuldig uitgelegd en prachtig geïllustreerd met foto's, is er voor elk wat wils!

Frans-engels taal
Informatie:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 34,00
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten
Laatst bekeken producten
 
't Dreefhuys
Dreefstraat 47
9400 Ninove
BELGIUM
Tel: 0032 (0) 54/33.56.97
Fax: 0032 (0) 54/33.31.92
info@tdreefhuys.com
www.tdreefhuys.com