Producten
Ontvang Onze Nieuwsbrief
Aanmelden
Op Voorraad!
(Artikelnr: RWD51001)
Etchall - Resist Gel 118ml

Etchall® resist ​​gel is een gel op waterbasis waarmee u uw eigen unieke ontwerpen kunt maken zonder gebruik van een stencil.

Etchall® resist ​​gel vormt een beschermende barrière tegen etchall® etsen crème of etchall® dip 'n etsen. Deze barrière fungeert als weerstand om te voorkomen dat het oppervlak wordt geëtst.

Etchall resist ​​kan direct worden geperst uit de fijne punt fles, met een borstel gelijkmatig op glas, of u kunt de etchall ontwerper pen tips gebruiken.

Etchall gel resist ​​verschijnt ondoorzichtig groen als het nat is, maar droogt duidelijk. De droogtijd hangt af van de dikte van de laag.

--> Om een ​​ontwerp te tekenen, gewoon knijp de etchall® resist ​​op een schoon glazen oppervlak. Dit ontwerp, getekend met de etchall® resist ​​gel, zal het niet-geëtst deel van het glas zijn; ook bekend als negatieve etsing. Laat de etchall resist ​​gel volledig drogen en breng daarna etchall® etsen crème zoals aangegeven. Verwijder de etchall® etsen crème volgens de aanwijzingen op de fles, spoel onder stromend water en pel de droge weerstaan ​​gel van het oppervlak. Gooi de gebruikte etchall® resist ​​gel weg en spoel het object weer.

U kunt gebruik maken etchall® resist ​​gel op vlakke, gebogen of oneffen oppervlakken.
 
 
 
 
 
 
Video('s): How to do Glass Etching with Your Silhouette Cameo


Demonstratie glas etsen
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 18,15
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Relevante producten
Laatst bekeken producten
 
't Dreefhuys
Dreefstraat 47
9400 Ninove
BELGIUM
Tel: 0032 (0) 54/33.56.97
Fax: 0032 (0) 54/33.31.92
info@tdreefhuys.com
www.tdreefhuys.com