(Artikelnr: 9PG2)
Alchemy - Pamela Goecke Dinndorf

Na het succes van haar eerste boek Parallel Lines gepubliceerd door Quiltmania, zijn we erg blij om de release aan te kondigen van Pamela Goecke-Dinndorf's tweede boek, Alchemy, Turning Scraps of Fabric Into Precious Materials!

Pamela is een echte pionier in de kunst van het moedig interpreteren van traditionele patronen in resoluut moderne composities. Het tweede deel benadrukt de combinatie van kleuren, toonwaarden en prints. Ontdek onder meer hoe ze erin slaagt om driedimensionale effecten te creëren door middel van interliniëring, om curven te creëren uit rechte lijnen, om beweging te geven aan haar composities door te spelen met de diepte en rijkdom van haar kleurenpalet.

Het boek bevat 12 quiltprojecten met verschillende moeilijkheidsgraden, waaronder een tafelloper en een kussen in Boro-stijl. Pamela heeft plezier met de blokhut, de Negen Patches, rechthoeken en zeshoeken en het is een ware traktatie. Elk project wordt geleverd met stapsgewijze instructies en een inleiding waarin Pamela haar tips en trucs onthult, evenals levensgrote sjablonen, plus prachtige foto's van haar werk!
Informatie:
Auteur
Pamela Goecke Dinndorf
Uitgeverij
Quiltmania
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 28,00
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten
Laatst bekeken producten
 
't Dreefhuys
Dreefstraat 47
9400 Ninove
BELGIUM
Tel: 0032 (0) 54/33.56.97
Fax: 0032 (0) 54/33.31.92
info@tdreefhuys.com
www.tdreefhuys.com